انجام تحقیق جدیدی نشان داد که سالانه بیش از یک میلیارد قورباغه از حیات وحش برای مصرف انسان مصرف میشوند.
فرانسه و آمریکا دو وارد کننده بزرگ قورباغه هستند و چندین کشور شرق آسیا هم مصرف بسیار بالایی را دارا هستند.بیش از یک سوم دوزیستان در لیست گونههای در خطر انقراض قرار دارند که از دست رفتن زیستگاه مهمترین عامل ایجاد این خطر است.
اما در کنار این پدیده شکار نیز به عنوان یکی از مهمترین عوامل نابودی برخی گونهها در کنار تغییرات آب و هوایی، آلودگی و بیماری مطرح است.
کوری بردشاو از دانشگاه آدلاید استرالیا میگوید:"پای قورباغه بخشی از منوی بوفههای مدارس در سرتاسر اروپا، بازارها و میزهای شام از آسیا تا رستورانها مشهور در سرتاسر جهان است.
(هما) دوزیستان هم اکنون مورد تهدید ترین گونه جانوری هستند که در اثر بیماری، نابودی زیستگاه و تغییرات آب و هوای در حال انقراض هستند."
تحقیقات پروفسور بردشاو اندونزی را به عنوان بزرگترین صادر کننده قورباغه و یک مصرف کننده بزرگ مطرح میکند که صادراتی برابر 5 هزار تن در سال را داراست و به همین دلیل پیش بینی شده که به زودی کاهش این دوزیستان را در اثر شکار را که در نقاط دیگر دنیا مانند فرانسه و آمریکا دیده شده است را تجربه کند.