سایت سرگرمی و تفریحی هما

سایت سرگرمی و تفریحی هما

برترین مطالب اینترنتی
سایت سرگرمی و تفریحی هما

سایت سرگرمی و تفریحی هما

برترین مطالب اینترنتی

راهنمای خرید کارت گرافیک کامپیوتر


اگر از علاقمندان بازی های کامپیوتری باشید یا بطور حرفه ای در زمینه ویرایش فیلم و طراحی گرافیک فعالیت داشته باشید ، بطور یقین پردازنده های گرافیکی متداول سیستم کامپیوتری که در اصطلاح on board نامیده میشوند جوابگوی خواسته های شما از کامپیوترتان نخواهد بود،
این پردازنده های گرافیکی graphics processing unit GPU از توان پردازنده سیستم کامپیوتری (CPU) برای پردازش فعالیت های گرافیکی استفاده میکنند و این عمل بار اضافی بروی پردازنده کامپیوتر تحمیل کرده و   باعث افت کارایی شده و در نتیجه منجر به کندی و عدم کارایی مناسب کامپیوتر میگردد. برای رفع این مشکل و دستیابی به بهینه ترین کارایی و توان گرافیکی بیشتر نیاز به استفاده از کارت گرافیک مستقل با توان پردازشی و نرخ فریم مناسب در سیستم کامپوتری می باشد. در ادامه اطلاعات کلی در خصوص کارت گرافیکی و راهنمای خرید آن ارائه میگردد.

 

به دنبال بهترین انتخاب

 

در این بازار پر رقابت قطعات کامپیوتری که هر روز مدل های جدید تری از کارت گرافیک توسط شرکت های معروف تولید کننده معرفی میگردد، مطمئنا انتخاب بهترین و مناسب ترین کارت گرافیک کار آسانی نخواهد بود. توصیه ما در قدم اول این است که هدف خود از خرید یک کارت گرافیک جدید را مشخص کنید. آیا میخواهید جدید ترین بازی های کامپیوتری را با بالاترین تنظیمات گرافیکی و نهایت کیفیت بازی کنید؟ آیا بطور حرفه ای میخواهید در زمینه ویرایش ویدئو فعالیت نمائید؟ یا اینکه فقط میخواهید کارایی سیستم کامپیوتری خود را ارتقا دهید؟ اگر هدفتان را مشخص نموده اید در ادامه این مطلب آسمونی نکاتی را ارائه داده ایم که راهنمای شما برای رسیدن به بهترین انتخاب خواهد بود.

 

پردازنده گرافیکی (GPU)

 

پر اهمیت ترین بخش یک کارت گرافیکی واحد پردازش گرافیکی یا در اصطلاح پردازنده گرافیکی (GPU) آن می باشد، پردازنده گرافیکی به این منظور طراحی شده است که بار پردازش گرافیکی را از روی پردازنده اصلی کامپیوتر یا همان CPU برداشته و این امکان را برای CPU فراهم نماید که با بالاترین کارایی کارکرد کامیوتر را ارتقا دهد. بدنبال کارت گرافیکی باشید که از نظر تعیین نرخ فریم بالاترین نرخ پیکسل و نرخ پر کردن بافت را داشته باشد یا به عبارتی در پیمایش ها و انیمیشن ها سریع و صاف ترین ارائه را داشته باشد.

 

حافظه ویدئویی

 

همانند کامپیوتر ، کارت گرافیک نیز نیاز به حافظه RAM برای نگهداری اطلاعات و نمایش تصاویر می باشد. شاید در ابتدا تصور کنید استفاده از حافظه RAM بیشتر نتیجه بهتری خواهد داشت ولی همیشه اینگونه نیست، بعنوان مثال اگر کارت گرافیکی با حافظه RAM بالا استفاده کنید در صورتیکه CPU توان پردازش حافظه بالا را ندارد در این صورت بهتر است از یک کارت گرافیک با ۱G RAM استفاده کنید تا کارت گرافیکی با ۴G RAM. بدنبال کارت گرافیکی با حداقل ۱G RAM حافظه و پهنای باس بالا باشید. میزان بیشتر حافظه باس و پهنای باند به پردازش سریع تر و همزمان اطلاعات توسط کارت گرافیک کمک میکند.

 

فناوری ارائه (Rendering Technologies)

 

کمپانی های ATI و nVidia بزرگترین تولیدکنندگان کارت گرافیک در دنیا هستند. این دو کمپانی فناوری ارائه(randering) خود را به پردازش داده های گرافیکی توسعه داده اند. nVidiaاز تکنولوژی CUDA Cores و ATI از ATI Stream استفاده میکنند. با اینکه این دو تکنولوژی با یکدیگر متفاوت هستند ولی هر دو هدف یکسانی دارد ، این که سرعت ارتباط بین پردازنده گرافیکی کارت گرافیک GPU و پردازنده کامپیوتر CPU را افزایش دهند. به دنبال کارت گرافیکی باشید که از نظر تکنولوژی CUDA Cores و یا ATI Stream بالاتر رتبه را داشته باشد، این باعث میشود کارت گرافیک عملکرد سریعتری داشته و در اجرای بازی با برنامه گرافیکی ارائه سریع،صاف و نرمی داشته باشد.

 

پشتیبانی از API

 

API (رابط کاربردی برنامه نویسی) مانند DirectX، OpenGL و OpenCLامکان تعامل مابین کارت گرافیکی و نرم افزار را مهیا میکند. در انتخاب کارت گرافیک به این نکته توجه کنید که با API برنامه های که میخواهید اجرا کنید سازگار باشد. بعنوان مثال اگر کارت گرافیک شما فقط از DirectX 9 پشتیبانی میکند و شما برنامه و یا بازی را اجرا میکنید که نیازمند DirectX 11 است در این صورت است که برای اجرای برنامه یا بازی فوق باید کارت خود را ارتقا دهید.

 

رابط صفحه نمایش

 

رابط صفحه نمایش ارتباط کامپیوتر و مانیتور را فراهم می سازد، با رواج هرچه بیشتر استفاده از مانیتور های با کیفیت تصویر بالا امروز اکثر کارتهای گرافیک برای ارائه تصاویر با وضوح بسیار بالا داری اتصالات DVI و HDMI هستند. برای دستیابی به وضوح تصویر بالا باید از کابل مناسب برای ارتباط مابین مانیتور و کارت گرافیک استفاده نمائید و همچنین از سازگاری مانیتور با این اتصالات مطمئن شوید. بدنبال کارت گرافیکی باشید که امکان استفاده از مانیتورهای مختلف را برآورده کند.

 

ویژگی های اضافی

 
اطلاعات ارائه شده بر اساس مدل های پایه کارت گرافیک می باشد ، به طور معمول تولید کنندگان دیگری نیز امکانات و ویژگی های اضافی همچون سیستم های خنک کننده کارت گرافیک و تغییرات دیگری را با در نظر گرفتن طرفداران استفاده از کارت گرافیک ارائه میکنند. توجه به این قابلیت های اضافی همچون نصب سیستم خنک کننده بروی کارت گرافیک زمانی مهم است که کیس کامپیوتر از نظر فضای فیزیکی و توان منبع تغذیه توانایی افزودن این قابلیت را را داشته باشد.

شاید انتخاب کارت گرافیکی که تمام معیار ها را براورده کند امکان پذیر نباشد یا از نظر قیمت مناسب نباشد، اما با در نظر گرفتن ترکیبی از موارد فوق میتوان انتخابی مناسب برای برآورده شدن هدف و نیاز مورد نظر داشت.

نظرات 1 + ارسال نظر
شکوه دوشنبه 26 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 21:19 http://www.beveg.ir/

سلام
ممنون که به من سر زدید
موفق باشید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد